Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση διώκεται η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση διώκεται η 35χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Επίθεση με Βιτριόλι, Καλλιθέα,

Αντιμέτωπη με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας είναι η 35χρονη η οποία φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση της.

Αμέσως μετά την απολογία της ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση της ή όχι.

Η γυναίκα φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Τον δρόμο για τον ανακριτή πήρε το απόγευμα η 35χρονη, η οποία συνελήφθη σήμερα, μετά την προσαγωγή της για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η νεαρή φορούσε χειρουργική μάσκα και έκρυβε το πρόσωπο της με μία μαύρη ζακέτα.

Νωρίτερα, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα μιας και φέρεται ως υπαίτια για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην είσοδο της εργασίας του θύματος στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που διαβιβάζει η Ασφάλεια στον Εισαγγελέα αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατηγορία που εφόσον αποδοθεί στην 35χρονη, την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προσωρινής κράτησης.

Περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της απείθειας.

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια.

Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 35χρονη θα ζητήσει από τον ανακριτή προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της αφού ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα