Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στο Μετς

Επίθεση με βιτριόλι: Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στο Μετς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Επίθεση με Βιτριόλι, Καλλιθέα,

Στο Μετς στρέφονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να βρουν τις απαντήσεις για το ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Οι έρευνες επικεντρώνονται συγκεκριμένα στην οδό Ηλιουπόλεως κοντά στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών, τον δρόμο δηλαδή τον οποίο κατέδειξε στο ταξί που είχε μισθώσει η μυστηριώδης γυναίκα με την ξανθιά περούκα και το μπλε θερμό, γεμάτο με βιτριόλι.

Στην περιοχή οι αστυνομικοί αναζητούν κάμερες, θεωρώντας πιθανό η γυναίκα να αφαίρεσε τη μάσκα που φορούσε, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να την παρέλαβε από εκείνο το σημείο κάποιο άλλο όχημα για να τη μεταφέρει στον τελικό της προορισμό, με οδηγό που πιθανόν δεν γνώριζε τι προηγήθηκε.

Από τη στιγμή που οι αστυνομικοί γνωρίζουν ξεκάθαρα ότι το ταξί που την παρέλαβε από την Καλλιθέα την άφησε στο Μετς, έκαναν νέα αιτήματα σάρωσης και προς τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τα οποία αφορούν αυτές τις περιοχές ευρύτερα και σε ώρες και σε ημέρες, με ελπίδα η γυναίκα να έχει ανοίξει το κινητό της όταν πλέον θα ένιωσε ασφαλής.

Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται, σπιθαμή προς σπιθαμή, τόσο στη Λεωφόρο Συγγρού όσο και στη Λεωφόρο Θησέως, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας αλλά και από στελέχη της Ασφάλειας Αθηνών.

Στενεύει ο κλοιός

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν μπει πια στη τελική ευθεία, καθώς ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε δύο άτομα.

Το νέο στοιχείο είναι ότι μία από τις γυναίκες που φέρονται να είναι στη λίστα των υπόπτων, την ώρα της επίθεσης είχε απενεργοποιημένο το κινητό της, γεγονός που την καθιστά ύποπτη, αν και δεν αρκετό ώστε να την καλέσουν για να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη.

Σχετικά άρθρα