Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε η οδηγός ταξί που μετέφερε την μαυροφορεμένη

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε η οδηγός ταξί που μετέφερε την μαυροφορεμένη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Επίθεση με Βιτριόλι, Καλλιθέα,

Συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Νέο φως ρίχνει η κατάθεση της γυναίκας οδηγού ταξί που μετέφερε την δράστιδα στο σημείο, ενώ πρόσθεσε ότι τα στοιχεία έρχονται στο φως με το σταγονόμετρο, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Η κατάθεση της οδηγού ταξί ήταν αποκαλυπτική, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, στην εκπομπή του LiveNews.

Η δράστιδα πήρε με τηλεκάρτα στην εταιρία ταξί.

Προκειμένου να μην δώσει αριθμό τηλεφώνου της, είπε ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα και ότι δεν της επιτρέπεται να έχει επάνω της κινητό.

Το πρώτο που παρατήρησε η οδηγός του ταξί όταν η δράστιδα μπήκε στο ταξί της, ήταν τα μαλλιά της, ότι φορούσε περούκα.

Μου είχαν πει ότι ήταν και ευπαθής ομάδα, σκέφτηκα πως έχει ανίατη ασθένεια και κάνει θεραπείες και της έπεσαν τα μαλλιά, σημείωσε η οδηγός του ταξί.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα φορούσε μάσκα, και μεγάλα μαύρα γυαλιά, ενώ κουβαλούσε και ένα μπλε θερμός, στο οποίο όπως αποδείχτηκε κουβαλούσε το καυστικό υγρό.

Όπως φαίνεται, η δράστιδα δόμησε όλο της το καμουφλάζ πάνω στον κορωνοϊό και στις ευπαθείς ομάδες.

Είχε προσπαθήσει να της επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης, ενώ εκείνη πήγαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να της επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η δράστρια δεν πρόλαβε να επιτεθεί καθώς η 34χρονη έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της από την ώρα που υπολόγιζε.

Οι Αρχές που έχουν συλλέξει πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα, καθώς η μυστηριώδης γυναίκα που ετοιμαζόταν για την επίθεση, φέρεται να εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη ημέρα, φορώντας πάλι μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

Σχετικά άρθρα