Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

19χρονη κάηκε γυμνή σε σπίτι στον Πειραιά

19χρονη κάηκε γυμνή σε σπίτι στον Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πειραιάς, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Σαν «βόμβα» έσκασε η πληροφορία, για ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη σε γειτονιά του Πειραιά.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει προκαλέσει συζητήσεις στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς, με πρωταγωνιστές ένα νεαρό ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η 19χρονη (Μ.Π.) πήγε στο σπίτι του 27χρονου (Γ.Μ.), φίλου της.

Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση.

Η επίσκεψη όμως της νεαρής κοπέλας στο σπίτι του φίλου της, πήρε περίεργη και δραματική τροπή…

Στις 03.00 περίπου το μεσημέρι και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί. Η οσμή του καμένου ξεσήκωσε τη γειτονιά.

Αμέσως οι γονείς του 27χρονου, ένοικοι αλλά και οι γείτονες έτρεξαν στο σπίτι προκειμένου να δουν τι συμβαίνει.

Αυτό που αντίκρισαν μόλις μπήκαν στο δωμάτιο ήταν κάτι εντελώς φρικιαστικό.

Βρήκαν την 19χρονη κοπέλα. ξαπλωμένη στο πάτωμα, γυμνή να καίγεται ενώ έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα κάτω άκρα.

Στο δωμάτιο υπήρχε καπνός και φωτιά.

Οι γονείς και όσοι βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν τράβηξαν έξω την κοπέλα από το υπνοδωμάτιο και κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Η ίδια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό νοσοκομείο.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και έφερε ελαφρά εγκαύματα στην παλάμη και στο πόδι του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και στοιχεία που ήρθαν στο φως για το περιστατικό, η κοπέλα έφερε σοβαρά εγκαύματα στο 80% της επιφάνειας του σώματός της και αιμορραγούσε.

Λόγω της κατάστασής της, μεταφέρθηκε από το Αττικό Νοσοκομείο με ειδικό κλιμάκιο στο «Γ.Ν.Ν. Ευαγγελισμός», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Πληροφορίες λένε ότι η 19χρονη δεν τα κατάφερε.

Όσο για τον 27χρονο, στην κατάθεσή του δήλωσε ότι άκουσε έναν κρότο και έτσι ξύπνησε και είδε την κοπέλα του να καίγεται.

Είπε ότι προσπάθησε και εκείνος να την σύρει έξω από το δωμάτιο χωρίς να τα καταφέρει και έτσι απέκτησε και το έγκαυμα στο χέρι του.

Αμέσως μετά βγήκε έξω από το σπίτι του για να ζητήσει βοήθεια, ενώ παραδέχτηκε ότι λίγο πριν γίνει το συμβάν είχε κάνει χρήση κάνναβης.

Όμως, όταν η Αστυνομία μετέβη στη γειτονιά της Παλαιάς Κοκκινιάς, διαπίστωσε πως η εκδηλωθείσα πυρκαγιά δεν «συνάδει» με τα εκτεταμένα εγκαύματα που έφερε η άτυχη κοπέλα.

Στο δωμάτιο που ανευρέθη η 19χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πειστήρια μεταξύ των οποίων αναπτήρες και ένα σχεδόν άδειο μπουκάλι νέφτι!

Ο Γ.Μ. συνελήφθη από την Αστυνομία εντός του ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, όπου παρέμεινε νοσηλευμένος και φρουρούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Από τις Αστυνομικές Αρχές συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού ενώ ο Γ.Μ. καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

Σχετικά άρθρα