Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανάπηρος πατέρας βίαζε τις δύο ανήλικες κόρες του – 26 χρόνια φυλακή

Ανάπηρος πατέρας βίαζε τις δύο ανήλικες κόρες του – 26 χρόνια φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία, ΑμΕΑ, Βιασμός, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,

Σε ποινή φυλάκισης 26 ετών καταδικάστηκε ένας 39χρονος πατέρας ο οποίος είναι ΑμΕΑ, για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων θυγατέρων του.

Ο 39χρονος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, κατά περίπτωση ενώ η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο καθώς μετά την απολογία του στην ανακρίτρια δεν προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα, απαγόρευσης επικοινωνίας με τις ανήλικες κόρες του με οποιοσδήποτε τρόπο (προσωπικό, τηλεφωνικό ή άλλο) μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 39χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα απώλειας όρασης και έχει διαγνωστεί με μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, μετά την πρόσφατη καταδίκη του θεωρείται φυγόποινος και αναζητείται από την Αστυνομία για να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Η εκτιτέα ποινή δεν ξεπερνάει τα 20 έτη.

Σχετικά άρθρα