Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες για τη μαφιόζικη εκτέλεση σε ταβέρνα της Βάρης

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες για τη μαφιόζικη εκτέλεση σε ταβέρνα της Βάρης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δολοφονίες, Μαφία,

Σοκ έχει προκαλέσει η εκτέλεση δύο ανδρών σε ταβέρνα της Βάρης, την ώρα που η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών.

Τα δύο θύματα γευμάτιζαν με τις οικογένειές τους όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τους ενόπλους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Alpha, οι δράστες ήταν πολύ καλά διαβασμένοι, γνώριζαν δηλαδή τις καθημερινές συνήθειες των θυμάτων τους, καθώς οι τελευταίοι επισκέπτονταν συχνά το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Όπως όλα δείχνουν το χτύπημα ήταν καλά προσχεδιασμένο με αποκλειστικό στόχο τη δολοφονία των δύο ανδρών.

Το αιματηρό συνέβη περίπου στις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής, τα θύματα βρίσκονταν σε ταβέρνα με τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Τότε οι τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο χώρο με τους γιακάδες από τις μπλούζες τους σηκωμένους, ώστε να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους.

Πλησίασαν χωρίς δισταγμό το τραπέζι και άνοιξαν πυρ και οι σφαίρες χτύπησαν τα θύματα πρώτα στο κεφάλι και έπειτα στη θωρακική χώρα.

Ο ένας έπεσε νεκρός στην καρέκλα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 25 κάλυκες από πιστόλια των εννέα χιλιοστών.

Όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στους αστυνομικούς, οι δράστες βγήκαν πεζή και χωρίς να τρέχουν έφτασαν στην οδό Λευκάδος όπου είχαν σταθμεύσει ένα σκουρόχρωμο τζιπ στο οποίο επιβιβάστηκαν και διέφυγαν προς το Κορωπί.

«Πρέπει να έμεναν εδώ κοντά. Πολλές φορές έρχονταν και με τα ποδήλατα.

»Δεν είχαν κάτι να φοβηθούν, έτρωγαν όπου να’ ναι, έξω, μέσα, παντού, σε όλο το μαγαζί κάθονταν, δεν ήταν κάτι που να σου κινεί την περιέργεια», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Για τα δύο θύματα, τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς (Igor Dedovic) και Στεβάν Σταμάτοβιτς (Stevan Stamatovic), (43 ετών) – εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης από το 2018, για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, ανθρωποκτονία, ξέπλυμα, ενώ διερευνάται και η εμπλοκή τους σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Μάλιστα, οι δράστες τους πυροβόλησαν στο κεφάλι με τουλάχιστον δέκα σφαίρες να πέφτουν μέσα στην ταβέρνα, γεγονός που δείχνει πως επρόκειτο για μαφιόζικη εκτέλεση.

Σχετικά άρθρα