Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O μεσίτης που χτύπησε μέχρι θανάτου τον Ζακ Κωστόπουλο γρονθοκόπησε δημοσιογράφο

O μεσίτης που χτύπησε μέχρι θανάτου τον Ζακ Κωστόπουλο γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ζακ Κωστόπουλος,

Δεκαπέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Ζακ Κωστόπουλος άφηνε την τελευταία του πνοή μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε στην οδό Γλάδστωνος από έναν κοσμηματοπώλη και έναν μεσίτη μπροστά τα μάτια δεκάδων πολιτών.

Δεκαπέντε μήνες μετά ο ένας εκ των δύο, ο Θ.Χ. που διατηρεί μεσιτικό γραφείο στον ίδιο δρόμο, ξαναχτύπησε.

Κυριολεκτικά. Θύμα του αυτή τη φορά η δημοσιογράφος Αφροδίτη Φράγκου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Εφημερίδα των Συντακτών», η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» ταυτοποίησε στο πρόσωπό του εκείνον που της έριξε γροθιά στο σαγόνι, κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών στην οποία έχει ανατεθεί και η υπόθεση του Ζακ.

Όπως περιγράφει η ίδια στην εφημερίδα, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας περνούσε έξω από το κοσμηματοπωλείο και είδε αυτοκόλλητα με τη φράση «Δικαιοσύνη για όλους» να έχουν καλύψει ζωγραφιές με το πρόσωπο του Ζακ στο ρολό του καταστήματος, που είχαν φτιάξει δυο μέρες νωρίτερα ακτιβιστές.

Μόλις η δημοσιογράφος άρχισε να αφαιρεί τα αυτοκόλλητα την πλησίασε ένας άνδρας και της είπε οτι αυτό που κάνει είναι φασιστικό.

Εκείνη αντέδρασε και τότε εκείνος της έδωσε μια γροθιά στο σαγόνι.

Όταν η γυναίκα τού δήλωσε την ιδιότητά της εκείνος έτρεξε να κρυφτεί.

Η κα Φράγκου αναγνώρισε τον δράστη μέσα από φωτογραφίες που της έδωσαν αστυνομικοί κατά την κατάθεσή της.

Μάλιστα, κατά το δημοσίευμα, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αμέσως μετά την επίθεση και οι οποίες ταυτοποιούν τον δράστη με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Ζακ.

Ο δράστης εδώ και μήνες εμφανίζεται αμετανόητος. Μέσω twitter όπου διατηρεί λογαριασμό προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να παρουσιάσει τον Ζακ ως θύτη και όχι ως θύμα.

Το ίδιο έκανε και τώρα, με προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της δημοσιογράφου.

Σχετικά άρθρα