Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του την παρακολουθούσε με μαγνητόφωνο

Ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του την παρακολουθούσε με μαγνητόφωνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Ηράκλειο, Κρήτη,

Σοκαριστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά από τη στυγνή δολοφονία της 33χρονης από τον σύζυγό της, το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το cretalive.gr, ο 54χρονος συζυγοκτόνος είχε προσπαθήσει να παρακολουθήσει την 33χρονη, όμως οι.. έρευνες που έκανε αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές.

Το μοιραίο Σάββατο της δολοφονίας, αποφάσισε να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι, το οποίο έκρυψε στο αυτοκίνητο της οικογένειας σε ανύποπτο χρόνο.

Το βράδυ, όταν πλέον εκείνη επέστρεψε από τις αγορές της, ο 54χρονος πήγε στο αυτοκίνητο για να τσεκάρει το μαγνητοφωνάκι και τότε, όπως ισχυρίζεται, επιβεβαίωσε τις υποψίες του.

Το περιεχόμενο του καταγεγραμμένου υλικού σύμφωνα με το zarpa ήταν υποτίθεται αποκαλυπτικό και ένιωσε να χάνει το φως του από θυμό.

Δεν είπε τίποτα. Λίγο αργότερα το ζευγάρι βγήκε για φαγητό μαζί με άλλους συγγενείς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα επέστρεψαν στο σπίτι γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα.

Μισή ώρα αργότερα ο 54χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο από την αποθήκη και χωρίς περιστροφές πυροβόλησε δύο φορές την σύζυγο του, η οποία ήταν ξαπλωμένη στον ξενώνα.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στην συνέχεια έντυσε το παιδί και πήγαν μία βόλτα.

Πήρε στο «100», ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του και το κίνητρο της δολοφονίας και ζήτησε να προσέξουν το παιδί του αφ’ ότου παραδοθεί.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τον τελευταίο καιρό η σύντροφος του αδιαφορούσε ακόμα και για το παιδί, το οποίο λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει, απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και υποστηρίζει ότι η γυναίκα του, η οποία είχε ανοίξει ένα γραφείο μέντιουμ, απουσίαζε πολλές ώρες και όλα αυτά τον έκαναν να υποψιάζεται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση.

Τελευταία πράξη στην Πάτρα για την 33χρονη

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον 54χρονο σύζυγό της, ο οποίος την πυροβόλησε και τη σκότωσε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό στην Κρήτη.

Ανείπωτος ο πόνος για τον πατέρα της Ιωάννη Αντύπα, τη μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, και τις αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα

Στη φυλακή ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Την ίδια στιγμή, προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόεσθεσε:

«Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

Σχετικά άρθρα