Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή η πεθερά και ο εκτελεστής του 43χρονου από την Ημαθία

Στη φυλακή η πεθερά και ο εκτελεστής του 43χρονου από την Ημαθία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βέροια, Δολοφονίες, Ημαθία,

Προσωρινά κρατούμενοι βρέθηκαν τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για τη δολοφονία ενός 43χρονου στην Ημαθία, που φέρεται να εκτελέστηκε με “συμβόλαιο θανάτου” κατόπιν εντολής των πεθερικών του, που δεν τον ήθελαν για γαμπρό τους.

Πρόκειται για την 53χρονη πεθερά του θύματος, τον 48χρονο φερόμενο ως εκτελεστή κι έναν ακόμη 48χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι έφερε σε επαφή τα πεθερικά του θύματος, που ήταν και οι εμπνευστές του σατανικού σχεδίου, με τον κατηγορούμενο ως δράστη.

Οι τρεις απολογήθηκαν σε ανακριτή της Βέροιας και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ σειρά παίρνουν οι απολογίες του 54χρονου πεθερού κι ενός 36χρονου, που κατά το κατηγορητήριο συνήργησε στη δολοφονία.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος ως πληρωμένος δολοφόνος, ανακρινόμενος «έσπασε» και υπέδειξε το σημείο όπου έθαψαν τον άτυχο άνδρα, αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για δασική περιοχή, έξω από τη Βέροια, στην τοποθεσία «Πατρίδα», όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα ήταν θαμμένο και καλυμμένο με κλαδιά και πέτρες. Αμέσως μεταφέρθηκε στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει νεκροψία, διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι συνθήκες θανάτου του.

Σχετικά άρθρα