Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι βίωσε στα χέρια του Αλβανού φονιά της Τοπαλούδη η 18χρονη ΑμΕΑ

Τι βίωσε στα χέρια του Αλβανού φονιά της Τοπαλούδη η 18χρονη ΑμΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, ΑμΕΑ, Βιασμός, Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελένη Τοπαλούδη, Ρόδος, Φοιτητές,

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 18χρονης ΑμΕΑ στη Ρόδο, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ένας 23χρονος Ρομά και 20χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, που κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, στην περίπτωση της 18χρονης ΑμΕΑ κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, όπως καταγράφονται στο βούλευμα που φέρνει στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι συγκλονιστικές:

«Παραπέμπει τους κατηγορούμενους για να δικαστούν ως υπαίτιοι του ότι, στη Ρόδο, την 1η Δεκεμβρίου του 2018, με πρόθεση και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης, με σωματική βία και με απειλή εξανάγκασαν άλλον σε συνουσία και σε ασελγή πράξη, τέλεσαν δε την πράξη τους αυτή όντας δύο τον αριθμό και ενεργώντας από κοινού.

»Ειδικότερα, αφού προηγουμένως είχαν μεταβεί σε υπαίθριο χώρο, όπου σύχναζαν νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και η 18χρονη παθούσα, της πρότειναν να τους ακολουθήσει με το όχημα, το οποίο οδηγούσε ο δεύτερος κατηγορούμενος με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουν μουσική.

»Η παθούσα, η οποία έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, μη αντιλαμβανόμενη τις εγκληματικές τους προθέσεις, δέχθηκε να τους ακολουθήσει.

»Εν συνεχεία, αφού μετέφεραν τη 18χρονη με το ανωτέρω όχημα, σε χώρο πλησίον παραλίας, με χαμηλό φωτισμό και εξήλθαν άπαντες του οχήματος, ο δεύτερος κατηγορούμενος παρουσία και του πρώτου, κάμπτοντας την αντίσταση της παθούσας, ασκώντας επί αυτής σωματική βία, την εξανάγκασε να προβεί σε ασελγή πράξη, εν συνεχεία δε, οι κατηγορούμενοι την επιβίβασαν βιαίως, εκ νέου, στο όχημα, διήνυσαν μικρή απόσταση και την οδήγησαν στην περιοχή του Ενυδρείου, πλησίον χώρου που λειτουργούν τουαλέτες.

»Εκεί, εμμένοντας στο αρχικό τους σχέδιο, και εκμεταλλευόμενοι τις υπέρτατές τους δυνάμεις, έκαμψαν με την άσκηση σωματικής βίας και με τη χρήση απειλών, την αντίσταση της παθούσας, υποχρεώνοντάς την να αναχθεί τη συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις, αγνοώντας τις εκκλήσεις της να σταματήσουν».

Σχετικά άρθρα