Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία βιολόγου: «Τη βίαζα και νεκρή» είπε ο 27χρονος αγρότης

Δολοφονία βιολόγου: «Τη βίαζα και νεκρή» είπε ο 27χρονος αγρότης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Παρασκάκης, Δολοφονίες, Κρήτη,

Σκηνές βγαλμένες από το «Ψυχώ» περιλάμβανε η απολογία του 27χρονου, Γιάννη Παρασκάκη, που κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o 27χρονος περιέγραψε αναλυτικά όσα είχε πει και προανακριτικά, ενώ παραδέχτηκε ότι τη βίασε τρεις φορες – και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν παγωμένο.

Είπε ότι βγήκε για να βρει μία γυναίκα να συνερευθουν ερωτικά και όταν την είδε στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Η άτυχη βιολόγος έπεσε στα γόνατα και βογκούσε και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία.

Ο 27χρονος, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει, σχεδόν, ήταν μια «συγγνώμη» από την οικογένεια του θύματος, ενώ απολογούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ομολόγησε τις πράξεις του.

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του Παντελής Ζέλιος επισήμανε ότι ο Γιάννης Παρασκάκης έχει ομολογήσει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης διατυπώθηκε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σχετικά άρθρα