Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σούζαν Ίτον: Τη χτύπησε και τη βίασε ο δράστης

Σούζαν Ίτον: Τη χτύπησε και τη βίασε ο δράστης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιάννης Παρασκάκης, Δολοφονίες, Κρήτη,

Τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα, Suzanne Eaton ο 27χρονος αγρότης περιέγραψε η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις αστυνομικές Αρχές να εξηγούν το πώς έφτασαν στα ίχνη του κατ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Suzanne Eaton και τη σύλληψη του 27χρονου Χανιώτη ήταν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας αλλά κι ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν του καθ’ ομολογίαν δράστη, που ήρθε τώρα στην επιφάνεια.

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του 27χρονου να κινείται στην περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει το Cretalive.

Αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν, αρχικά, στην προσαγωγή του 27χρονου.

Τότε, ο 27χρονος, γιος παπά και πατέρας δυο παιδιών, έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση.

Αν και το αυτοκίνητο του φέρεται να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης και δολοφονίας της Suzanne Eaton, εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα.

Η απάντησή του αυτή «έδειξε» τους αστυνομικούς πως κάτι έκρυβε.

Σχετικά άρθρα