Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Απόπειρα τηλεφωνικής απάτης σε Αστυνομικό Μέγαρο

Απίστευτο: Απόπειρα τηλεφωνικής απάτης σε Αστυνομικό Μέγαρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Μακεδονία,

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Η γνωστή μέθοδος της τηλεφωνικής απάτης, αυτή τη φορά είχε αποδέκτη έναν 56χρονο αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας σε γραφείο εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στις 11.00 το πρωί της Τρίτης, άνδρας προφασιζόμενος το γιατρό, εξιστόρησε στον Αστυνομικό τη γνωστή ιστορία του ατυχήματος, ότι δηλαδή η κόρη του εμπλέκεται σε ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ζητώντας το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ο Αστυνομικός με γρήγορα αντανακλαστικά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στην περίπτωση, άφησε να εννοηθεί στους επιτήδειους δράστες ότι «τσίμπησε» στο δόλωμα τους, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για το υποτιθέμενο ατύχημα και έδωσε το ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο για την παράδοση των χρημάτων.

Έπειτα από ενημέρωση του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών από τους άντρες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Κοζάνης.

Οι άντρες της Αστυνομίας παραβρέθηκαν στο σημείο του προκαθορισμένου ραντεβού καθώς και οι «ανυποψίαστοι» δράστες, αφού δεν γνώριζαν ότι τηλεφώνησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω κατά την παράδοση των χρημάτων.

Μία 41χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής και ένας 32χρονος άντρας Βουλγαρικής καταγωγής ήταν οι δύο συλληφθέντες, ενώ αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε συσταθεί από κοινού οργάνωση και δρούσαν εξαπατώντας ανυποψίαστα θύματα, ενώ κατά το προηγούμενο διήμερο όπως προκύπτει, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλα τρία άτομα με παρόμοιο τρόπο.

Ο Αστυνομικός που διαχειρίστηκε τόσο ορθά και με επαγγελματισμό όλη αυτή την απίθανη κατά τα άλλα ιστορία, θα βραβευτεί και θα τιμηθεί για την πράξη του.

Σχετικά άρθρα