Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού (βίντεο)

Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,

Τη δική του εκδοχή των γεγονότων παρουσίασε κατά την απολογία του στην Ε΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Η σορός του Δημήτρη Γραικού εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Η απολογία του 46χρονου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για τα όσα διαδραματίστηκαν τον Νοέμβριο του 2016, κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες.

Τι υποστήριξε

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Έλεγε ότι του χρωστούσα χρήματα και αισθανόταν “ριγμένος”.

»Ήρθε στον στάβλο να με βρει. Διαφωνήσαμε, ήρθαμε στα χέρια.

»Κατά τη διάρκεια του καυγά έπεσε νεκρός. Θόλωσα. Όταν κατάλαβα ότι δε ζούσε πανικοβλήθηκα.

»Πάνω στον πανικό μου αποφάσισα να τον θάψω και να εξαφανίσω τον ίδιο και το αυτοκίνητο», υποστήριξε ο 46χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Τετάρτης.

Σε πανικό και φόβο απέδωσε και το γεγονός ότι επί 2,5 χρόνια δεν έλεγε την αλήθεια.

Όταν συνελήφθη υποστήριξε στις Αρχές:

«Τον χαστούκισα με αποτέλεσμα να πέσει. Κατά την πτώση του τραυματίστηκε θανάσιμα χτυπώντας με το κεφάλι σε τσιμεντένια επιφάνεια».

Στην ιατροδικαστική όμως έκθεση αναφέρεται ως αιτία θανάτου οι βίαιες κακώσεις στον θώρακα από θλων όργανο, το οποίο μπορεί να είναι ένας λοστός ή ακόμη και μια μπουνιά.

Ο 46χρονος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος από την ανακρίτρια.

Δείτε το βίντεο:

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας του Δημήτρη Γραικού, Αλέξης Κούγιας, στο δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μίλησε για την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη και τα όσα είπε για τη στιγμή του εγκλήματος συγκλονίζουν.

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Γραικός ήταν εν ζωή και θάφτηκε ζωντανός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο δράστης να είχε και συνεργούς.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα