Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος διακινητής βίαζε στη Θεσσαλονίκη 33χρονη και το γιο της

Τούρκος διακινητής βίαζε στη Θεσσαλονίκη 33χρονη και το γιο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Θεσσαλονίκη, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τούρκοι,

Ανατριχιαστική ιστορία με θύμα μία 33χρονη από το Ιράκ, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια ενός 34χρονου Τούρκου, αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης κατηγορείται ότι την κατακρατούσε παρά τη θέλησή της και με χρήση βίας τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 33χρονη θύμα του 34χρονου και των ανώμαλων ορέξεων του ήταν και ο ανήλικος γιος της.

Γα την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη χτες ο 34χρονος Τούρκος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Προηγήθηκε καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο προαναφερόμενος στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της Ιρακινής, με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων τέκνων της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου γιου της.

Σχετικά άρθρα