Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

28χρονος δικάζεται για απόπειρα βιασμού 24χρονης υπολοχαγού

28χρονος δικάζεται για απόπειρα βιασμού 24χρονης υπολοχαγού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Δωδεκάνησα, Κως,

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει στις 6 Μαΐου ένας 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 24χρονης αξιωματικού του στρατού στην Κω πριν από 8 χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς του 2011 στη περιοχή Εξάρχεια της Κω.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την ώρα εκείνη η 24χρονη τότε υπολοχαγός επέστρεφε από διασκέδαση, όταν σε κάποιο δρόμο της περιοχής την πλησίασε ο 28χρονος και φέρεται να επιχείρησε να την ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 28χρονος φέρεται να χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο με μπουνιά και στη συνέχεια αφού κατέβασε το παντελόνι του, επιχείρησε να την βιάσει.

Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε και τελικά ο 28χρονος, χωρίς να ολοκληρώσει τη πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από περαστικούς, τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Τελικά την επόμενη μέρα το μεσημέρι ο 28χρονος συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από το θύμα.

Ο 28χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα Κω, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τη καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 3.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα