Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μοιραίο λάθος που «πρόδωσε» τον πληρωμένο φονιά του Γιάννη Μακρή

Το μοιραίο λάθος που «πρόδωσε» τον πληρωμένο φονιά του Γιάννη Μακρή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βούλα, Γιάννης Μακρής, Δολοφονίες,

Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα και αποτελεί παλιά εμπειρική αλήθεια.

Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του 31χρονου Βούλγαρου, πληρωμένου επαγγελματία εκτελεστή κατά την ΕΛ.ΑΣ., που συνελήφθη για τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Ασφάλεια σε συνέντευξη Τύπου εξήγησε πώς έφθασε να εντοπίσει τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή.

Μια υπόθεση που μοιάζει με αστυνομική ταινία, αφού ο Βούλγαρος έκανε συνέχεια ταξίδια από και προς την Ελλάδα, αλλά στη διάρκεια των μετακινήσεών του έκανε και πολλά λάθη που οδήγησαν στον εντοπισμό του.

Ο 31χρονος Βούλγαρος ήρθε τελευταία φορά στην Ελλάδα πριν από 1,5 εβδομάδα, μαζί με ένα ακόμα άτομο το οποίο όμως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Έκανε τις ίδιες κινήσεις

Το μοιραίο λάθος που έκανε και που οδήγησε στην σύλληψή του, ήταν ότι έκανε τις ίδιες κινήσεις που έκανε και πριν δολοφονήσει τον Ελληνοαυστραλό.

Δηλαδή, άλλαζε ξενοδοχεία ανά δυο ημέρες και χρησιμοποιούσε πάντα νοικιασμένα αυτοκίνητα.

Δυο εβδομάδες πριν από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον καταζητούμενο πλέον αδελφό του που ήταν ο συνεργός.

Ξεκίνησαν με την παρακολούθηση του Γιάννη Μακρή τον οποίο ακολουθούσαν παντού.

Μάλιστα ήταν τόσο εμφανές, που σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας είχε πει σε έναν φίλο του ότι φοβάται ότι τον παρακολουθούν.

Οι αποδείξεις ρούχων

Το πρωί της 31ης Οκτωβρίου 2018 και λίγες ώρες πριν εκτελέσουν το Γιάννη Μακρή, οι δυο Βούλγαροι πήγαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και αγόρασαν ρούχα και καπέλα τζόκεϊ.

Επιστρέφουν στο ξενοδοχείο τους και αφού αλλάζουν ρούχα αφήνουν τις αποδείξεις στο δωμάτιο και ξεκινούν για το Πανόραμα της Βούλας.

Με το που τον εκτελούν, φεύγουν με το νοικιασμένο αυτοκίνητο και περνούν μπροστά από το σπίτι του Γιάννη Μακρή και τους «πιάνει» η κάμερα. Άλλο ένα μοιραίο λάθος τους.

Από τους αριθμούς κυκλοφορίας του νοικιασμένου αυτοκινήτου οι αστυνομικοί καταλήγουν στο γραφείο ενοικίασης και εκεί διαπιστώνουν ότι ο Βούλγαρος εκτελεστής είχε αφήσει τα πραγματικά του στοιχεία.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια εντοπίζουν το ξενοδοχείο και βρίσκουν εκεί τις αποδείξεις και τις ετικέτες από τα ρούχα.

Πηγαίνουν στη συνέχεια στο γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών και βλέπουν τους εκτελεστές του Γιάννη Μακρή από τις κάμερες. Ενημερώνουν άμεσα τις Αρχές της Βουλγαρίας.

Σχετικά άρθρα