Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ποινές για τους ληστές που έκαψαν ηλικιωμένη με σίδερο

Οι ποινές για τους ληστές που έκαψαν ηλικιωμένη με σίδερο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βασανιστήρια, Ληστεία,

Σε 25 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκαν οι πέντε από τους επτά κατηγορούμενους για ληστείες, μεταξύ των οποίων και σε βάρος 86χρονης που την έκαψαν με το σίδερο, για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα τα χρήματα, τον Οκτώβριο του 2017 στην Κυψέλη.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε εισηγηθεί να κριθούν ένοχοι οι έξι από τους οκτώ κατηγορούμενους (ο τελευταίος φυγοδικεί), για σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της ηλικιωμένης, ληστείες, συμμορία και ναρκωτικά.

«Οι έξι από τους οκτώ πραγματοποίησαν 32 περιπτώσεις κλοπών και ληστείες, σε μία από αυτές διέπραξαν ιδιαίτερη σκληρότητα στην ηλικιωμένη που αρνήθηκε να τους πει πού είναι τα χρήματα» είχε πει ο εισαγγελικός λειτουργός, προσθέτοντας:

«Δεν ενδιαφέρει ποιος σήκωσε το σίδερο και χτύπησε την ηλικιωμένη, όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη, γιατί έβλεπαν τα βασανιστήρια και δεν έκαναν τίποτα».

Στην κατάθεσή της η ηλικιωμένη που είχε ζήσει τη φρίκη στα χέρια τους, είχε αναφέρει ότι τρία άτομα τη χτυπούσαν και της έκαιγαν με σίδερο τα χέρια και τα πόδια, όταν αρνήθηκε να τους αποκαλύψει πού έχει τα χρήματά της.

Σχετικά άρθρα