Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κρυφτό” με την αστυνομία παίζουν εκδιδόμενες γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας

“Κρυφτό” με την αστυνομία παίζουν εκδιδόμενες γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα, Πορνεία,

Όλο και πιο έντονη κάνουν την παρουσία τους στην Πάτρα το τελευταίο διάστημα εκδιδόμενες έγχρωμες γυναίκες, οι οποίες δεν διστάζουν να εμφανίζονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης πριν τα μεσάνυχτα, παίζοντας “κρυφτό” με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το patratora.gr, η αστυνομία έχει εντείνει τις περιπολίες της στα γνωστά σημεία που είθισται να κάνουν στέκια τους, όπως η Σαχτούρη, η Τσαμαδού, η Γούναρη, η Ρήγα Φεραίου, η Αγίου Ανδρέου, χαμηλά η Γούναρη κ.α. προκειμένου να πατάξει το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας, αλλά οι αλλοδαπές που εκδίδονται έναντι εξευτελιστικού ποσού, όταν βλέπουν περιπολικό αρχίζουν να τρέχουν μπρος στα μάτια των περαστικών για να ξεφύγουν.

Δεν λείπουν βεβαίως και οι εντάσεις μεταξύ τους όπως το βράδυ της περασμένης Πέμτης που πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους στη Ρήγα Φεραίου προφανώς για την «πατρότητα» της θέσης και σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.

Κάτοικοι των περιοχών που συχνάζουν οι αλλοδαπές, οι οποίες προτιμούν σκοτεινές διασταυρώσεις σε κεντρικούς δρόμους, ή είθισται να κρύβονται πίσω απο κάδους και να κάνουν ξαφνικά εμφάνιση όταν το αυτοκίνητο κόψει ταχύτυητα, κάνουν λόγο για αοαράδεκτη κατάσταση στην καρδιά της πόλης και ζητούν την ένταση των μέτρων.

Σχετικά άρθρα