Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμμορία Πακιστανών είχε απαγάγει 21χρονο στα Τρίκαλα

Συμμορία Πακιστανών είχε απαγάγει 21χρονο στα Τρίκαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Τρίκαλα,

Συμμορία Πακιστανών που είχαν απαγάγει 21χρονο στα Τρίκαλα εξιχνίασαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr όλα ξεκίνησαν στην περιοχή του ΟΣΕ στα Τρίκαλα σε επιχείρηση της Ασφάλειας Τρικάλων και η οποία κατέληξε στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Αρχικά καταγγέλθηκε ότι από τα Τρίκαλα, απήχθη 21χρονος Πακιστανός από 4 Αφγανούς και οι οποίοι απέτυχαν να απαγάγουν και 27χρονο επίσης Πακιστανό.

Οι απαγωγείς, ζητούσαν λύτρα για να απελευθερώσουν τον 21χρονο και απειλούσαν ότι θα τον δολοφονήσουν αν δεν καταβληθούν λύτρα.

Το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν οι δύο παθόντες στην περιοχή του ΟΣΕ στα Τρίκαλα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, με τους 4 δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας, οι τελευταίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να επιβιβάσουν στο όχημά τους τον 21χρονο, ενώ με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν και τον 27χρονο, ο οποίος όμως ωστόσο κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει το συμβάν στην Ασφάλεια Τρικάλων.

Οι δράστες πραγματοποιώντας τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της επόμενης ημέρας με τον 27χρονο, ζήτησαν την καταβολή χρηματικού ποσού, ως αντάλλαγμα, για να μη βλάψουν τόσο τον ίδιο όσο και τον 21χρονο ομοεθνή του που είχαν απαγάγει.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων, αξιοποιώντας στοιχεία της έρευνας εντόπισαν το κρησφύγετο των δραστών στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας.

Άμεσα οργανώθηκε η αστυνομική επιχείρηση και χθες το πρωί, συλλαμβάνονταν οι 3 Πακιστανοί απαγωγείς ηλικίας 20, 43 και 37 ετών, ενώ σε δασική περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας, εντοπίζονταν δεμένος χειροπόδαρα και ο 21χρονος θύμα της απαγωγής.

Για την εμπλοκή του στην υπόθεση, αναζητείται ένας ακόμα Αφγανός ως συνεργός των 3 συλληφθέντων

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της αρπαγής, της απόπειρας αρπαγής, της εκβίασης και της έκθεσης.

Σχετικά άρθρα