Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισόβια στη χήρα και στον εραστή της για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη

Ισόβια στη χήρα και στον εραστή της για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλγαρία, Δικαιοσύνη, Δολοφονίες, Κρήτη, Σητεία,

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στις 7/10/2017 στη Σητεία στην Κρήτη.

To Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου επέβαλε ισόβια για τη δολοφονία στον 38χρονο Βούλγαρο αστυνομικό και ισόβια για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά στη σύζυγο, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, όταν ο γιατρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στα Πιλαλήματα Σητείας.

Ένταση στη δίκη της 39χρονης για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Σε κλίμα έντασης έγινε στην Κρήτη η δίκη για τη δολοφονία ενός 62χρονου καρδιολόγου το 2017, για την οποία κατηγορούνταν η σύζυγος του γιατρού και ο εραστής της, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον σκότωσαν για να πάρουν την περιουσία του.

Τα αίματα άναψαν όταν στο δικαστήριο προσήχθη η 39χρονη σύζυγος του καρδιολόγου, που κατηγορείται ως ιθύνων νους της δολοφονίας, καθώς φέρεται να έβαλε τον 38χρονο εραστή της να στήσει ενέδρα στον γιατρό, και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του, στέλνοντάς του ένα SMS ότι «ξεκίνησε».

Η γυναίκα αποδοκιμάστηκε από τους συγγενείς του θύματος, οι οποίοι θεωρούν πως αυτή τα οργάνωσε όλα.

Όπως αναφέρει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η 39χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία φοβόταν πως ο σύζυγός της θα πήγαινε σε δικηγόρο για να ζητήσει διαζύγιο, και σε αυτήν την περίπτωση θα έχανε την περιουσία του.

Η ίδια η 39χρονη υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ενώ ο 38χρονος εραστής της, επίσης από τη Βουλγαρία, υποστηρίζει πως με δική του πρωτοβουλία σκότωσε τον 62χρονο καρδιολόγο, επειδή όπως ισχυρίζεται απειλούσε το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία.

Σχετικά άρθρα