Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γονείς κατήγγειλαν ότι ο 12χρονος γιος τους βιάστηκε στο σχολείο (βίντεο)

Γονείς κατήγγειλαν ότι ο 12χρονος γιος τους βιάστηκε στο σχολείο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Βιασμός, Βίντεο, Κακοποίηση Ανηλίκου, Ομοφυλόφιλοι, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σχολεία,

Ότι ο 12χρονος γιος τους κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο μεγαλύτερα παιδιά στο γυμνάσιο στου Ζωγράφου καταγγέλλουν οι γονείς του μικρού μαθητή και κατηγορούν τον διευθυντή του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

Η μητέρα του 12χρονου, μιλώντας στον ANT1, περιγράφει ότι δύο παιδιά, ένας μαθητής μεγαλύτερης τάξης του σχολείου και ένας εξωσχολικός, πήραν τον γιο τους εν ώρα μαθήματος -απουσίαζε ο καθηγητής- και τον απομόνωσαν στην τουαλέτα, αναγκάζοντάς τον σε σεξουαλικές πράξεις ενάντια στη θέλησή του και το παιδί δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι γονείς του 12χρονου υποστηρίζουν επίσης ότι ένα τρίτο παιδί βιντεοσκόπησε το συμβάν και στη συνέχεια το έδειξαν και σε άλλα παιδιά, με αποτέλεσμα το παιδί τους να υποστεί και εκφοβισμό.

Ο μικρός μαθητής μίλησε σε καθηγητή του σχολείου ο οποίος τον παρέπεμψε στον διευθυντή και εκείνος του ζήτησε να τον ενημερώσει αν το παιδί αυτό (ο εξωσχολικός) ξαναβρεθεί στο σχολείο και τον απέτρεψε από το μιλήσει στους γονείς του.

Το παιδί δεν είπε τίποτα στους γονείς του, επειδή φοβόταν, παρουσίαζε όμως περίεργη συμπεριφορά και έκανε εμμετούς και οι γονείς κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε.

Τελικά η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο σχολείο και τις οποίες άκουσε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Τα δύο παιδιά έχουν απομακρυνθεί πια από το σχολείο, έχει γίνει καταγγελία για βιασμό στη ΓΑΔΑ και τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα