Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή στη δολοφονία της Τοπαλούδη – Tι βρήκαν οι αστυνομικοί

Ανατροπή στη δολοφονία της Τοπαλούδη – Tι βρήκαν οι αστυνομικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελένη Τοπαλούδη, Λίνδος, Ρόδος, Φοιτητές,

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, μετά τα αποτελέσματα του ελέγχου για DNA στα αντικείμενα που περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η άτυχη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, οι Αρχές στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της άτυχης φοιτήτριας, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.

Όπως εξήγησε ο αστυνομικός ρεπόρτερ «ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας της Ελένης.

Ωστόσο, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν όντως έχει βρεθεί «ορφανό» DNA στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια και στη θάλασσα, όπου πετάχτηκε η φοιτήτρια, σε περίπτωση που όντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα περιπλέξει πολύ την υπόθεση.

Κι αυτό γιατί η επιβεβαίωση αυτή θα σημαίνει ότι στη δολοφονία της 21χρονης εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.

Σχετικά άρθρα