Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάθειρξη 13 ετών στον 42χρονο πατέρα που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του

Κάθειρξη 13 ετών στον 42χρονο πατέρα που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δικαιοσύνη, Δωδεκάνησα, Παιδιά, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Ρόδος,

Ένοχοι κρίθηκαν χθες Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου ο 42χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε το ανήλικο παιδί του από την ηλικία των 10 χρόνων και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, καθώς και ο 68χρονος συνταξιούχος, που φέρεται να συνευρισκόταν μαζί της έναντι ευτελούς αμοιβής.

Οι δύο άνδρες καταδικάστηκαν κατά πλειοψηφία, ο 68χρονος σε συνολική ποινή κάθειρξης 28 ετών (βάσει νομοθεσίας θα εκτίσει τα 25 έτη) και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ ο 42χρονος σε συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών, με τις εφέσεις και για τους δύο να μην έχουν αναστέλλουσα δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το rodiaki.gr το δικαστήριο κατά πλειοψηφία έκρινε ένοχο τον 68χρονο χωρίς να του αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό, για τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας σε ανήλικο κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, πράξεις για τις οποίες ο εισαγγελέας πρότεινε να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 19 ετών για την καθεμία.

Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία «υιοθέτησε» την πρόταση αυτή επιβάλλοντάς του παράλληλα για τη δεύτερη πράξη και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ, δηλαδή συνολική ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 28 έτη.

Επίσης με την ίδια απόφαση κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία και με το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και ο 42χρονος πατέρας για τα αδικήματα της απλής συνέργειας κατ’ εξακολούθηση σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια αλλά και της σωματεμπορίας ανηλίκου από ανιόντα συγγενή εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση.

Για αυτές τις πράξεις ο εισαγγελέας πρότεινε να επιβληθεί ποινή κάθειρξης 8 και 12 ετών αντίστοιχα στον κατηγορούμενο και τελικά το δικαστήριο του επέβαλε κατά πλειοψηφία ποινή κάθειρξης 6 ετών για το πρώτο αδίκημα και ομόφωνα κάθειρξη 10 ετών για το δεύτερο, δηλαδή κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Σχετικά άρθρα