Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο 23χρονος που βίασε 16χρονη που γνώρισε στο Ίντερνετ (φωτο)

Αυτός είναι ο 23χρονος που βίασε 16χρονη που γνώρισε στο Ίντερνετ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Διαδίκτυο, Εκβιασμός, Πειραιάς,

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα Πέμπτη, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 23χρονου που συνελήφθη στις 23-1-2019 στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος ανήλικου θύματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος γνωρίστηκε μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο με μία 16χρονη και αφού της έδωσε ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο του Πειραιά, προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Στη συνέχεια, την απειλούσε και την εκβίαζε να βρεθούν πάλι, απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιούσε τις πράξεις του μαζί της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 23χρονου, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-7-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων, σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4172265 του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα