Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Γιατί μπορεί η υπόθεση να μπει στο αρχείο

Ανατροπή στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Γιατί μπορεί η υπόθεση να μπει στο αρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Δικαιοσύνη, Κρήτη,

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει από σήμερα Δευτέρα η πολύκροτη δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Mετά την ολοκλήρωση των απολογιών των συνολικά 12 κατηγορουμένων στην υπόθεση την περασμένη εβδομάδα, η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την πολύωρη αγόρευση της εισαγγελέως, η οποία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η υπόθεση να μπει στο αρχείο, καθώς οι μάρτυρες της απαγωγής δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο κανενός από τους κατηγορούμενους κάποιον από τους δράστες, ενώ και ο κ. Λεμπιδάκης αρνείται να τους περιγράψει.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η εισαγγελέας, ο ίδιος ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας θα έπρεπε να παραπεμφθεί για ψευδορκία, κάτι που ωστόσο δεν θα γίνει λόγω του φόβου που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του από την εγκληματική ομάδα που έστησε και υλοποίησε την απαγωγή του.

Επιπλέον, η εισαγγελέας αναφέρθηκε σε δολιοφθορά που διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο που ανήκει στο γιο του κ. Λεμπιδάκη και, όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Σχετικά άρθρα