Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία στον 30χρονο δολοφόνο του Πειραιά

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία στον 30χρονο δολοφόνο του Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Δολοφονίες, Εισαγγελία Πειραιά, Πειραιάς,

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι Παρασκευής στις 13.00, έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 30χρονος δράστης του εγκλήματος που σημειώθηκε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά με θύμα έναν 21χρονο από τη Νίκαια.

Ο 30χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια Πειραιά, δήλωσε μετανιωμένος και τόνισε ότι δεν φταίει για ό,τι έγινε.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου ανέφερε ότι ζητήθηκε προθεσμία από τον εισαγγελέα καθώς ο ίδιος δεν έχει λάβει στα χέρια του τη δικογραφία και δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί.

Εναντίον του 30χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύμα και δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ήρθαν στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος φέρεται να έβγαλε πιστόλι και να πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Για το όπλο, που ακόμη δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου που δεν θυμάται.

Σχετικά άρθρα