Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η 29χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο με σιδερόβεργα από τον ίδιο της τον πατέρα (φωτο)

Αυτή είναι η 29χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο με σιδερόβεργα από τον ίδιο της τον πατέρα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελική Πέτρου, Αστυνομία, Δολοφονίες, Κέρκυρα, Παιδοκτόνος,

Ο 52χρονος πατέρας που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του στην Κέρκυρα, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη στην εισαγγελέα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αλβανικής υπηκοότητας Έλληνας ομογενής, φέρεται να χτύπησε την κόρη του με σιδερόβεργα στο κεφάλι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί μεταξύ των δύο και να τη μετέφερε μετά στην αυλή του σπιτιού του, όπου και την έθαψε, αφού πρώτα της κατάφερε και άλλα χτυπήματα που προκάλεσαν τον θάνατό της.

Αιτία του στυγερού φονικού φέρεται πως ήταν η προσωπική ζωή της 29χρονης, την οποία δεν ενέκρινε ο πατέρας της.

Τον τελευταίο καιρό η 29χρονη γυναίκα συζούσε με το σύντροφό της, έναν Αφγανό μετανάστη, που πρώτος δήλωσε στην Αστυνομία την εξαφάνισή της, ενώ η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.

Η σορός του θύματος βρέθηκε χθες αργά το βράδυ Τετάρτης, ενώ το φονικό έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο πατέρας της κοπέλας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του. Αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος.

Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει, ενώ υπέπεσε και σε λάθη.

Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν.

Ο πατέρας της ήταν κάθετα αντίθετος στη σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών τσακωμών στο σπίτι.

Το κορίτσι, το οποίο ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό.

Οι συνεχείς καβγάδες οδήγησαν στην απίστευτη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, καθώς ο πατέρας, μην αντέχοντας να μην τον ακούσει η κόρη του, την σκότωσε και έπειτα την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού του…

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

Σχετικά άρθρα