Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο μικροσκόπιο ο μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη στο Κολωνάκι – Ο «γρίφος» του DNA

Στο μικροσκόπιο ο μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη στο Κολωνάκι – Ο «γρίφος» του DNA
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Κάμερα Ασφαλείας, Κολωνάκι, Τρομοκρατία,

Στοιχεία από κάμερες ασφαλείας στο Κολωνάκι εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στον απόηχο της έκρηξης του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού το πρωί της Πέμπτης έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, από την οποία τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος της εκκλησίας.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη DNA στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, που αποτελείτο από δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό, καλώδια και ένα ρολόι και ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ ο νεωκόρος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό».

Το «τυφλό» βομβιστικό χτύπημα, χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προκαλεί ερωτήματα και ανησυχία στις αρχές για το εάν η συγκεκριμένη επίθεση ήταν μία «πρόβα» εν όψει μεγαλύτερου χτυπήματος.

Σχετικά άρθρα