Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελένη Τοπαλούδη – Το Λιμενικό αποκαλύπτει πώς έγινε το έγκλημα

Ελένη Τοπαλούδη – Το Λιμενικό αποκαλύπτει πώς έγινε το έγκλημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ελένη Τοπαλούδη, Λιμενικό Σώμα, Ρόδος, Φοιτητές,

Σε επίσημη ενημέρωση για την φρικτή υπόθεση με την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο προχώρησε το πρωί της Παρασκευής το Λιμενικό σώμα.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό για την υπόθεση, ανάμεσα στην κοπέλα και τους συλληφθέντες υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι.

Μετά τα χτυπήματα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού, μετέφεραν το κορίτσι με αμάξι και το πέταξαν στη θάλασσα.

Μετά τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας «υπήρξε εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 21χρονης όπου και εντοπίστηκε ηλεκτρικό σίδερο, ενώ στις έρευνες στην οικία που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στην άτυχη φοιτήτρια εντοπίστηκε βάση ηλεκτρικού σίδερου που αποτελεί το έτερο εξάρτημα, με αυτό που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας».

Μάλιστα στο σπίτι του ενός εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος της κοπέλας. Οι υπολογιστές και τα κινητά τους έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω αξιοποίηση στοιχείων.

«Τα στελέχη του λιμενικού σώματος αποκάλυψαν σε χρόνο ρεκόρ τους δράστες της δολοφονίας της 21χρονης. Με ιδιαίτερη ανακούφιση η οικογένεια και η κοινωνία της Ρόδου δέχθηκαν τη σύλληψη των δραστών», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού σώματος.

Επίσης, διευκρίνισαν πως το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια όπως ανέφερε χθες Πέμπτη ο συνήγορος της οικογένειας, αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

«Τα στελέχη του λιμενικού σώματος αποκάλυψαν σε χρόνο ρεκόρ τους δράστες της δολοφονίας της 21χρονης. Με ιδιαίτερη ανακούφιση η οικογένεια και η κοινωνία της Ρόδου δέχθηκαν τη σύλληψη των δραστών», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του λιμενικού σώματος.

Σχετικά άρθρα