Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις Κούγια για το έγκλημα στη Ρόδο: Της έδεσαν τα πόδια για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί

Αποκαλύψεις Κούγια για το έγκλημα στη Ρόδο: Της έδεσαν τα πόδια για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελένη Τοπαλούδη, Λίνδος, Ρόδος, Φοιτητές,

Δεν έχει τέλος ο αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις λεπτομερειών για τον τρόπο που έδρασαν οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας η άτυχη Ελένη βρέθηκε με δεμένα τα πόδια: Οι δράστες, σύμφωνα με τον δικηγόρο, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί.

»Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Ο κ.Κούγιας που μετέβη σήμερα στη Ρόδο και έκανε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της οικογένειας της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας, κατέστησε σαφές ότι η οικογένεια θα κινηθεί ποινικά και αστικά και εναντίον όλων εκείνων που προσπάθησαν ή προσπαθούν να προσβάλλουν τη μνήμη του κοριτσιού «καλυπτόμενοι στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι».

Όπως δήλωσε ο κ.Κούγιας όποιος προσβάλλει τη μνήμη της «θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση».

Σχετικά άρθρα