Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρατούνται ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη – Τι συνέβη

Κρατούνται ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη – Τι συνέβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελένη Τοπαλούδη, Ρόδος, Φοιτητές,

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές κι αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα διεπράχθη από δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι αλλοδαπός, οι οποίοι και κρατούνται στο Λιμεναρχείο του νησιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο, κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε παρά το γεγονός ότι αρχικά τους ακολούθησε.

Η άρνηση της φαίνεται να προκάλεσε τη βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει οι δύο φερόμενοι ως δράστες για να την εμποδίσουν την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που φέρεται να προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Η μεταφορά του σώματος της φοιτήτριας υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο protothema.gr, βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετάφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

«Κλειδί» το βίντεο

Κλειδί για την εξιχνίαση αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές Αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία.

Όπως γράφει η εφημερίδα Ροδιακή, η εξέλιξη που άνοιξε τον δρόμο για τις συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των Αρχών το βράδυ της Κυριακής και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο.

Στα χέρια των Αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό.

Συγκλονίζουν οι γονείς της

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται από χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

«Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας.

»Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι.

»Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Νωρίτερα, η μητέρα της περιέγραψε κι εκείνη με συγκλονιστικό τρόπο τις στιγμές που βιώνει από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της δολοφονήθηκε

«Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της», είπε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, κατά τη διάρκεια συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για το αν υποψιάζεται κάποιον για τη δολοφονία της κόρης της, η ίδια απάντησε:

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της.

»Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελέτη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε:

«Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε.

»Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Σχετικά άρθρα