Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βικτώρια Καρύδα είναι η σύζυγος του «Αυστραλού» που εκτελέστηκε στη Βούλα

Η Βικτώρια Καρύδα είναι η σύζυγος του «Αυστραλού» που εκτελέστηκε στη Βούλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βικτώρια Καρύδα, Βούλα, Γιάννης Μακρής, Δολοφονίες, Μαφία,

Κατέρρευσε το γνωστό μοντέλο και παίκτρια του «My Style Rocks», Βικτώρια Καρύδα, στην είδηση της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού συζύγου της, στο Πανόραμα Βούλας.

Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις τέσσερις σφαίρες των δύο εκτελεστών έξω από το σπίτι του στη Βούλα γύρω στις 20.30 το βράδυ, η σύζυγός του, μοντέλο και διαγωνιζόμενη του My Style Rocks περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Ενώ, η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Βούλα, η σύζυγος του θύματος βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ η καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week και μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τον γάμο της στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ ο 46χρονος επιχειρηματίας, είναι ο Γιάννης Μακρής, σύζυγος της όμορφης Βικτώριας με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, γράφει το TLife.

Σχετικά άρθρα