Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεσολόγγι – Σπάρτη: Έστελναν την κάνναβη με κούριερ

Μεσολόγγι – Σπάρτη: Έστελναν την κάνναβη με κούριερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κάνναβη, Μεσολόγγι, Σπάρτη,

Συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι και στη Σπάρτη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο άνδρες ηλικίας 21 και 22 ετών διακινούσαν  κάνναβη  μέσω εταιρειών κούριερ.

Ειδικότερα μετά από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για διακίνηση ναρκωτικών από τον 21χρονο, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση, σε Μεσολόγγι και Σπάρτη όπου εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν.

Πιο συγκεκριμένα στη Σπάρτη, εντοπίστηκε ο 22χρονος να κατέχει δέμα που περιείχε κάνναβη βάρους 16,5 γραμμαρίων το οποίο όπως προέκυψε του το είχε στείλει δύο μέρες νωρίτερα, ο 21χρονος, με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για την συναλλαγή ο 22χρονος κατέβαλλε σε τραπεζικό λογαριασμό του διακινητή, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ η επικοινωνία μεταξύ τους έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, στην οικία του 21χρονου διακινητή, στο Μεσολόγγι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν:

Δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 16 γραμμάριων

Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Τρεις τρίφτες κάνναβης

Το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ

Τέσσερα κινητά τηλέφωνα

Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο κάρτες αποθήκευσης δεδομένων

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σχετικά άρθρα