Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι υποστηρίζει ο «ύποπτος» για την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη (βίντεο)

Τι υποστηρίζει ο «ύποπτος» για την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Δολοφονίες,

Με εντολή της Αστυνομίας ξεκίνησε η διαδικασία αποστράγγισης της τάφρου, όπου την Κυριακή 14 Οκτωβρίου βρέθηκε το τμήμα κρανίου νεαρής γυναίκας, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από περίπου 8 – 10 χρόνια.

Ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ, τη Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τοποθέτησαν πλέγμα σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από το σημείο που βρέθηκε το κρανίο.

Με την αποστράγγιση της τάφρου, η οποία θα διαρκέσει ώρες, ίσως και ημέρες, η αστυνομία ελπίζει πως, αν υπάρχουν άλλα οστά από τον σκελετό της νεαρής γυναίκας, αυτά θα έρθουν στην επιφάνεια και έτσι κομμάτι -κομμάτι θα μπορέσει να συμπληρώσει το παζλ της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα τόσο η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη, όσο και η τοπική κοινωνία αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, τα οποία θα δώσουν οριστική απάντηση στο ερώτημα, αν το τμήμα του κρανίου ανήκει σε εκείνη ή όχι.

To πτώμα βρέθηκε 600-700 μέτρα μακρυά από το σπίτι του φίλου της

«Είμαι εξοργισμένος με την οικογένεια της κοπέλας» αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο άνδρας που οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη θεωρούν υπαίτιο για το ό,τι συνέβη στην άτυχη κοπέλα.

Τονίζει πως αν είχε, όπως λένε, σκοτώσει εκείνος την κοπέλα δεν θα την είχε πετάξει 600-700 μέτρα από το σπίτι του αλλά θα φρόντιζε να την εξαφανίσει ή να την θάψει.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1:

Σχετικά άρθρα