Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούγιας: Κατασκευασμένο σενάριο της αστυνομίας η υπόθεση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Κούγιας: Κατασκευασμένο σενάριο της αστυνομίας η υπόθεση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, Δικαιοσύνη, Μακεδονία, Σεξουαλική Παρενόχληση, Σέρρες, ΤΕΙ, Χρηματισμός,

«Είναι εντελώς διαφορετικό να δίδονται τα ονόματα παιδεραστών, βιαστών, serial killers και εντελώς διαφορετικό να εκθέτεις έναν καθηγητή πανεπιστημίου και δύο καθηγητές φροντιστηρίων, που έχουν οικογένειες», τονίζει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

«Ο εντολέας μου έχει τρία ντοκτορά από Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια 40 χρόνια. Έχει τρία παιδιά επιστήμονες και δεν ξέρω ποιος τον άνθρωπο αυτόν, όταν έρθει η στιγμή της κρίσεως που πολλές φορές είναι αθωωτική, θα τον αποζημιώσει. Ποιος θα σώσει τα παιδιά του από τη δημόσια χλεύη», αναρωτήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο Star.

Ερωτικά μηνύματα, σεξουαλικά υπονοούμενα, φακελάκια και εκβιασμοί καταγγέλλουν οι φοιτητές ενώ, την ίδια ώρα, η αστυνομία κάνει λόγο για εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους.

Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας μιλά για κατασκευασμένο σενάριο της αστυνομίας:

«Μελετώντας τη δικογραφία διαπίστωσα ότι ουσιαστικά είναι ένα σενάριο το οποίο κατασκεύασε το Εσωτερικών Υποθέσεων της Βορείου Ελλάδος, είναι και περίοδος κρίσεων τώρα στην αστυνομία, παραπλάνησε δυστυχώς την Εισαγγελική Αρχή, σε ακραίο βαθμό και μετέτρεψε αυτουργούς δωροδοκίας, αν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλονται, σε δήθεν εκβιαζομένους. Δηλαδή αύριο, αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να επιστρέψουν τα πτυχία τους;»

«Δεν υπάρχουν αυτά μέσα στην δικογραφία. Είναι κωμικά πράγματα. Αντιθέτως υπάρχουν τηλέφωνα κάποιων κοριτσιών προς τον καθηγητή, μεγάλης ηλικίας κοριτσιών με καθυστερημένο επίπεδο σπουδών, που μάλλον άλλες εντυπώσεις δημιουργούν», απαντά στις καταγγελίες των φοιτητών.

Σχετικά άρθρα