Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία 11χρονης στο Άργος: Η μητριά του δράστη σώθηκε γιατί κλειδώθηκε στο μπάνιο

Δολοφονία 11χρονης στο Άργος: Η μητριά του δράστη σώθηκε γιατί κλειδώθηκε στο μπάνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοκτονία, Αργολίδα, Άργος, Αστυνομία, Βίντεο, Δολοφονίες,

Δεν χωρά ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου στην οδό Ομήρου 3 στο Άργος.

Ο 26χρονος δράστης ο οποίος ήταν φοιτητής και είχε βρεθεί από το προηγούμενο βράδυ στην πόλη, εισέβαλε στο διαμέρισμα με την καραμπίνα, πυροβόλησε την 11χρονη ετεροθαλή αδερφή του στο κεφάλι εν ψυχρώ, ενώ η μητέρα της μικρής κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να την σκοτώσει.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ταυτόχρονα οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και άμεσα ειδοποίησαν τον πατέρα των παιδιών και τις αρχές.

Ο δράστης ανέβηκε στον πάνω όροφο έβαλε φωτιά και αυτοπυροβολήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο νεαρός, γιος γιατρού. Άγνωστο για ποιο λόγο, ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκαν η 11χρονη και ο 26χρονος, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με την αρχική κλήση στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για άνδρα που έβαλε φωτιά στο σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί με μια καραμπίνα που κρατούσε.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, ακούγονταν οι φωνές μιας γυναίκας, η οποία φώναζε «βοήθεια θα μας κάψει, το παιδί μου»!

Ο άντρας τελικώς σκότωσε το κορίτσι και λίγη ώρα αργότερα έδωσε τέλος στην ζωή του. Αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν ήταν η μητέρα, η οποία εκλιπαρούσε για βοήθεια, ενώ καλούσε τον νεαρό άνδρα να σταματήσει.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν το κορίτσι αναίσθητο στην είσοδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η μικρή διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όμως δεν κατόρθωσε να παραμείνει στην ζωή.

Σχετικά άρθρα