Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα: Συνέλαβαν την πρώην γυναίκα του και τον εραστή της

Δολοφονία Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα: Συνέλαβαν την πρώην γυναίκα του και τον εραστή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γερμανία, Δολοφονίες, Φθιώτιδα,

Το «κουβάρι» της δολοφονίας του 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας, τον περασμένο Ιανουάριο, κατάφεραν να ξετυλίξουν έπειτα από εννέα μήνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αρχών είχαν στραφεί στην πρώην σύντροφο του Γερμανού, με την οποία – αν και είχαν χωρίσει – διατηρούσαν σχέσεις.

Οι αστυνομικές αρχές θεωρούσαν ότι ήταν μέσα στον κύκλο των υπόπτων, αλλά δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν στοιχεία για να μπορέσουν να φτάσουν στη σύλληψη και την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο 55χρονος Γερμανός, που για χρόνια έμενε στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε για κυνήγι σε κοντινή περιοχή του χωριού του.

Όλοι τον περιέγραφαν ως φιλήσυχο άνθρωπο και η πρώην γυναίκα του ήταν εκείνη η οποία δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές, καθώς όπως είχε ισχυριστεί «δεν απαντούσε στο τηλέφωνο».

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε πως το θύμα είχε χτυπηθεί δύο φορές στην πλάτη και μάλιστα από απόσταση 2 μέτρων.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούσαν να διαπιστώσουν όλο αυτό το διάστημα τις σχέσεις που επικρατούσαν μεταξύ του θύματος και της πρώην γυναίκας του, όπως, επίσης, και με τον νυν σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, χθες Πέμπτη υπήρξε τελικά μία σημαντική μαρτυρία, η οποία βοήθησε τις αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Όταν οι αστυνομικοί ολοκλήρωσαν την έρευνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την πρώην σύζυγο του θύματος και τον σύντροφό της και χθες αργά το βράδυ κλήθηκαν στην Ασφάλεια Λαμίας, όπου συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα της Λαμίας.

Σχετικά άρθρα