Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Τι ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστές (βίντεο)

Θρίλερ με την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Τι ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Ζακ Κωστόπουλος, Ιατροδικαστής,

Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή.

Ετσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το οπτικο υλικο, ο 33χρονος μετά τον ξυλοδαρμό που δέχεται από δύο άτομα – ένας εκ των οποίων ο ιδιοκτητης του καταστηματος- και αφού έχει λάβει τις πρώτες βοηθειες απο το ΕΚΑΒ δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη απο άγνωστο άτομο. Στη συνέχεια αρπαζει ένα σπασμένο τζάμι και αποπειράται να επιτεθει σε τραυματιοφορείς και διερχόμενους.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει τρέχοντας, πέφτει πάνω σε τραπέζια και στη συνέχεια οι αστυνομικοί, χτυπώντας τον με ενα γκλόμπ, τον ακινητοποιούν και του παίρνουν το σπασμένο γυαλί απο το χέρι.

Σχετικά άρθρα