Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλκίδα: Είχε μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού του σε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Χαλκίδα: Είχε μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού του σε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δίωξη Ναρκωτικών Χαλκίδας, Κάνναβη, Χαλκίδα,

Συνελήφθη στη Χαλκίδα, κατόπιν οργανωμένης επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 37χρονος χασισοκαλλιεργητής, ο οποίος είχε εγκαταστήσει σε ένα από τα δωμάτια του υπογείου της κατοικίας του ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι από τον εξοπλισμό του δωματίου, οι τοίχοι του οποίου ήταν επενδυμένοι με ειδικά πανιά ανάκλασης και μόνωσης για την διατήρηση της θερμοκρασίας και υγρασίας, προκειμένου να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη των χασισόδεντρων.

Ο καλλιεργητής είχε εγκαταστήσει τρία κάτοπτρα φωτισμού διαφόρων διαστάσεων, πέντε λαμπτήρες εκπομπής θερμότητας, δύο ανεμιστήρες εδάφους, δύο μετασχηματιστές, μονωμένες σωληνώσεις με δύο μοτέρ εισαγωγής και εξαγωγής αέρα, μετρητές ph χώματος και υγρασίας και ένα φορητό κλιματιστικό!

Ακόμη, κατασχέθηκαν πλήθος πλαστικές γλάστρες διαφόρων διαστάσεων, δυο σακούλες με εμπλουτισμένο φυτόχωμα, οκτώ μπουκάλια υγρού οργανικού λιπάσματος και πλαστικές συσκευασίες που θα χρησίμευαν στο στάδιο της ανάπτυξης μέχρι την μεταφύτευση καιχειρόγραφες σημειώσεις. Στο εργαστήριο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα χασισόδεντρα ύψους 0,20 ως 0,50 εκατοστών, ενώ σε διάφορα σημεία του σπιτιού βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 385,8 γραμμαρίων και κομμάτια ενός αποξηραμένου δενδρυλλίου.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Σχετικά άρθρα