Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία έξω από το νεκροταφείο Αγ. Παρασκευής: Πού ψάχνουν οι αστυνομικοί για τον εκτελεστή του 51χρονου

Δολοφονία έξω από το νεκροταφείο Αγ. Παρασκευής: Πού ψάχνουν οι αστυνομικοί για τον εκτελεστή του 51χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Παρασκευή, Αστυνομία, Δολοφονίες,

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία 51χρονου σεσημασμένου για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα, χθες το βράδυ Δευτέρας, έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Νεαπόλεως, όταν ξαφνικά τον πλησίασε άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μηχανή και τον πυροβόλησε. Σημειώνεται, ότι στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα, εξάλλου, με το «Πρώτο Θέμα», τον Οκτώβριο του 2009 ο 51χρονος είχε συλληφθεί μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Τότε είχε εντοπιστεί να είναι συνοδηγός σε ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασυρμάτους.

Μαζί με τον οδηγό του οχήματος, ο 51χρονος είχε εξεταστεί για το ενδεχόμενο να είναι τροφοδότες τρομοκρατικών οργανώσεων αλλά επειδή δεν προέκυψε κάποια τέτοια σύνδεση, απλά κατηγορήθηκε για την κατοχή του παράνομου οπλισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να είχε δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας, αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Σχετικά άρθρα