Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφίγγει ο κλοιός για το Φλώρο – Μία ανάσα από την άσκηση διώξεων για τα πλαστά

Σφίγγει ο κλοιός για το Φλώρο – Μία ανάσα από την άσκηση διώξεων για τα πλαστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ENERGA, HELLAS POWER, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ενέργεια, Σκάνδαλο,

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα για την πιστοποίηση της αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος αποφυλακίστηκε για λίγες ημέρες προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και πλέον βρίσκεται πάλι στις φυλακές Χαλκίδας.

Τη Δευτέρα κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων έδωσε στους Εισαγγελείς Διαφθοράς ο γιατρός που έχει καταγγελθεί από τον διευθυντή της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, Σπύρο Ζακινθυνό, ως πλαστογράφος της κύριας γνωμάτευσης που χρησιμοποιήθηκε για την αίτηση αποφυλάκισης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου.

Ο γιατρός παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο επί περίπου τρεις ώρες και έφυγε από την Εισαγγελία με αυτοκίνητο της Κρατικής Ασφάλειας, συνοδευόμενος από αστυνομικούς με πολιτικά. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ήθελε «να αποφύγει τους δημοσιογράφους».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος γιατρός είχε αρχικά μεταβεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς αυτοβούλως, πλην όμως απέκτησε την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων και με αυτήν έδωσε τελικά κατάθεση.

Η εισαγγελική έρευνα που έχει αναβαθμιστεί με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου και έχει περάσει πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας Διαφθοράς, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άσκηση διώξεων.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί να εξεταστεί και ο ίδιος ο Αριστείδης Φλώρος στο πλαίσιο των ερευνών για την πιστοποίηση της αναπηρίας του,

Στις φυλακές Χαλκίδας ο Φλώρος

Εν τω μεταξύ ο κ. Φλώρος μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή διαφθοράς, το πρωί της Δευτέρας, επέστρεψε στις φυλακές Χαλκίδας.

Αξιωματικοί της ασφάλειας, που είχαν επαφή με τον Φλώρο, τον χαρακτήρισαν «ένα ήρεμο και ψύχραιμο άτομο».

Παράλληλα, τον Αριστείδη Φλώρο επισκέφθηκαν στο κελί του το μεσημέρι της Κυριακής η μητέρα του, η αδελφή του, καθώς και κάποιοι «δικηγόροι από τον Πειραιά».

Σχετικά άρθρα