Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντοπίστηκαν και ξεριζώθηκαν φυτείες χασίς σε Λουτράκι και Βαρνάβα

Εντοπίστηκαν και ξεριζώθηκαν φυτείες χασίς σε Λουτράκι και Βαρνάβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βαρνάβας, Δίωξη Ναρκωτικών, Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, Κάνναβη, Λουτράκι, Ναρκωτικά, Χασίς, Χασισοφυτεία,

Φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια χασίς εντόπισε σε δασική έκταση στο Λουτράκι Κορινθίας η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.

Ειδικότερα, μετά από πολυήμερη αστυνομική επιτήρηση-κατόπτευση του χώρου σε δύσβατη, ημικρημνώδη περιοχή κοντά στον οικισμό Μαυρολίμνη, εντοπίστηκαν η φυτεία, η υποδομή διαμονής του υπεύθυνου της καλλιέργειας και της ύδρευσής της.

Πρωινές ώρες της Δευτέρας, οργανώθηκε επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός, ως ο υπεύθυνος της φυτείας.

Επίσης, εκριζώθηκαν 780 δενδρύλλια χασίς και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός καλλιέργειας και υδροδότησης.

Σε παράπηγμα εντός του χώρου της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστο χασίς βάρους 32 κιλών και 130 γραμμαρίων κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Περαιτέρω, στη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην ίδια περιοχή ένας 76χρονος για καλλιέργεια 4 δενδρυλλίων χασίς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Και στον Βαρνάβα Αττικής

Στο μεταξύ, ένας 63χρονος συνελήφθη, πρωινές ώρες της Δευτέρας, στην περιοχή του Βαρνάβα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, επίσης για καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς, στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του.

Εκεί βρέθηκαν κι εκριζώθηκαν 53 δενδρύλλια, ενώ κατασχέθηκε κι ο εξοπλισμός καλλιέργειας, συντήρησης και υδροδότησης της φυτείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά άρθρα