Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας Ζέμπερη: Λέει την αλήθεια ο Σοροπίδης- Άλλος σκότωσε την κόρη μου

Πατέρας Ζέμπερη: Λέει την αλήθεια ο Σοροπίδης- Άλλος σκότωσε την κόρη μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Θεοδώρα (Δώρα) Ζεμπέρη,

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Και ενώ την Τρίτη ολοκληρώθηκε η δίκη για το έγκλημα καταδικάζοντας τον δολοφόνο της σε δυο φορές ισόβια, ο πατέρας της δίνει νέα διάσταση στο σοκαριστικό έγκλημα.

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε από τον 58χρονο δράστη, ο οποίος αρχικά ομολόγησε το έγκλημα του, ωστόσο αργότερα ανέφερε ότι τον πλήρωσαν να την σκοτώσει και κατέληξε να υποστηρίζει ότι δεν την σκότωσε αυτός.

Για την ακρίβεια, ο 58χρονος αρνήθηκε ότι σκότωσε τη Δώρα και έδωσε μία νέα εκδοχή, βάζοντας στο κάδρο γνωστό δικηγόρο, ισχυριζόμενος ότι η συμφωνία ήταν να την τραυματίσει ώστε να μείνει εκτός υπηρεσίας για 3 – 4 μήνες.

Περιγράφοντας τη σκηνή στο νεκροταφείο είπε: «Έβγαλα το μαχαίρι. Έβαλα δύναμη, την έκοψα στο χέρι, την τραυμάτισα και στο πρόσωπο.

»Τραβώντας την τσάντα στη διάρκεια της πάλης, η κοπέλα έπεσε πάνω μου.

»Ακούμπησε το κούτελο της, γυρνά με κοιτά σηκώνεται και φεύγει. Έφυγα κι εγώ μετά την άκουσα να φωνάζει, «αστυνομία», «βοήθεια».

»Από την τσάντα πήρα το κινητό και 5 ευρώ. Πέταξα το μαχαίρι και την μπλούζα και πήγα στο μαγαζί του Πακιστανού που μου είχαν υποδείξει να αφήσω το κινητό. Μου έδωσε 20 ευρώ, πήρα ηρωίνη και γύρισα σπίτι».

Και μπορεί να μην έπεισε το δικαστήριο, ωστόσο, κατάφερε να πείσει τον πατέρα της αδικοχαμένης εφοριακού. Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει προσλάβει ανθρώπους για να ψάξουν την υπόθεση και να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο της κόρης του.

«Αλήθεια λέει. Είχε πρόβλημα ο Σοροπίδης. με την Δώρα; Κάθε μέρα κλέβουν 100 τσάντες, είδες κανέναν να σκοτώνει; Παίρνει την τσάντα και φεύγει. Τον πλήρωσαν να την σκοτώσει.

Ο Σοροπίδης. λέει αλήθεια, τον πλήρωσαν. Για αυτό και καλώ τους εισαγγελείς, τους δικαστές να ψάξουν πίσω από τον Σ. Δεν θα αφήσω πέτρα να μην σηκώσω αν δεν βρω ποιος σκότωσε το παιδί» τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Antenna.

Σχετικά άρθρα