Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Πορνεία,

Στην εξάρθρωση κυκλώματος το οποίο οδηγούσε αλλοδαπές στην πορνεία, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ). Σύλληψη τριών μελών του κυκλώματος και δύο αλλοδαπών γυναικών (υπηκόων Ρουμανίας και Ρωσίας).

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ αναζητούνται ακόμη δύο μέλη του κυκλώματος, ενώ ο ένας εκ των συλληφθέντων (δύο Ελλήνων και ενός υπηκόου Ρουμανίας) θεωρείται αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο ένας εκ των δύο Ελλήνων συλληφθέντων (ο αρχηγός της οργάνωσης), ήταν υπεύθυνος για τον εντοπισμό και την επιλογή των γυναικών που εκδίδονταν, κανόνιζε ερωτικά ραντεβού με πελάτες, καθόριζε τις τιμές των ραντεβού, καθώς και τα χρηματικά ποσά που λάμβαναν οι εκδιδόμενες και οι οδηγοί μετά από κάθε ραντεβού.

Το ρόλο της υπαρχηγού φέρεται να είχε μία 37χρονη Ελληνίδα, που αναζητείται, η οποία ήταν εκείνη που χειριζόταν την τηλεφωνική σύνδεση μέσω της οποίας κανόνιζε τα ραντεβού, ενώ βοηθούσε τον «επικεφαλής» στην επιλογή των εκδιδόμενων γυναικών και έδινε οδηγίες και κατευθύνσεις στους οδηγούς.

Επιπλέον, μία ακόμη γυναίκα, υπήκοος Τσεχίας, που επίσης αναζητείται ήταν υπεύθυνη για τον εντοπισμό αλλοδαπών γυναικών, τις οποίες σύστηνε στον «επικεφαλής».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά άρθρα