Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία 13χρονης στην Άμφισσα: Συνέλαβαν Αλβανό που ήταν συνοδηγός του κρεοπώλη

Δολοφονία 13χρονης στην Άμφισσα: Συνέλαβαν Αλβανό που ήταν συνοδηγός του κρεοπώλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Άμφισσα, Αστυνομία, Δολοφονίες, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι),

Με την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία της 13χρονης στην Άμφισσα συνελήφθη από αστυνομικούς 40χρονος Αλβανός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο ο 34χρονος κρεοπώλης πήγε στον καταυλισμό των Ρομά, οπλισμένος με κυνηγετικό τυφέκιο, άνοιξε πυρ και αμέσως μετά τράπηκαν μαζί σε φυγή.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου δράστη, καθώς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ή παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα του άτυχου κοριστσιού μίλησε στο «Ε» για το πώς έγινε το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο δράστης πέρασε με ταχύτητα με το αυτοκίνητό του έξω από τον καταυλισμό. Ρομά του έκαναν παρατήρηση καθώς εκεί περνούν και παίζουν παιδιά και υπήρχε κίνδυνος να συμβεί κάποιο ατύχημα.

Ο 34χρονος κρεοπώλης σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αντέδρασε και αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη. Κάποιοι Ρομά τότε φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον του. Εκείνος εξοργισμένος έφυγε και επέστρεψε με το όπλο του.

Ο 34χρονος φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές. Η μια σφαίρα τραυμάτισε έναν 35χρονο στο πόδι. Η άλλη βρήκε την μικρή και τη σκότωσε.

«Χόρευε η κόρη μου, εγώ ήμουν απέναντι και άκουσα τον πυροβολισμό. Βλέπω την κόρη μου κάτω. Μου σκότωσε την κόρη αυτός, σηκώθηκε κι έφυγε. Τον είδα ότι ήταν αυτός. Μου σκότωσε το μωρό, εγώ έσπασα το σπίτι του, εγώ έβαλα φωτιά στο αυτοκίνητό του. Σκότωσε την κόρη μου. Ήταν κι άλλα παιδιά που χόρευαν εδώ. Δεν πρόλαβε να φύγει το κορίτσι μου. Εγώ τη σήκωσα από κάτω…» είπε η μητέρα της 13χρονης στο Epsilon.

«Ζητάω δικαίωση. Η κόρη μου έφυγε. Αυτός να σαπίσει στη φυλακή, να κλειστεί όλα τα χρόνια μέσα. Πέθανε σαν ένα αρνί, έτσι πετάχτηκε το αίμα της… εγώ την πήγα στο νοσοκομείο, ήταν γεμάτη αίματα, το κορίτσι μου ήταν “σβησμένο”» είπε.

Η κηδεία της 13χρονης έγινε μέσα σε κλίμα οργής και οδύνης.

Σχετικά άρθρα