Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ο γιος του υπαρχηγού της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων – Γιατί κατηγορείται

Συνελήφθη ο γιος του υπαρχηγού της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων – Γιατί κατηγορείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Φάρμακα,

Στη σύλληψη του 36χρονου γιου του φερόμενου ως υπαρχηγού της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων προχώρησε η Οικονομική Αστυνομία μετά από έφοδο που έκανε στο σπίτι του στην Πεύκη. Ο 36χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της διακίνησης αναβολικών, αλλά και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια των ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 36χρονος κατείχε σε οικίες στην περιοχή της Πεύκης και της Κηφισιάς, μεταξύ άλλων, 83.041 χάπια και 5.178 αμπούλες αναβολικών και διεγερτικών σκευασμάτων, τα οποία σύμφωνα με τον Ε.Ο.Φ. κρίνονται επικίνδυνα για την δημόσια υγεία καθώς και μεγάλο αριθμό πολυτίμων λίθων άγνωστης άξιας.

Τα ανευρεθέντα είδη κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του συλληφθέντος είχε το προσωνύμιο «μηχανόβιος» στη δικογραφία των αντικαρκινικών φαρμάκων. Η υπόθεση των αναβολικών προέκυψε μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί και δεν φέρεται να σχετίζεται με το φάκελο των νοσοκομείων.

Σχετικά άρθρα