Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Έσφαξε τη μάνα του με 38 μαχαιριές και μετά πήγε να φάει πίτσα

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Έσφαξε τη μάνα του με 38 μαχαιριές  και μετά πήγε να φάει πίτσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Μητροκτόνος, Νέα Σμύρνη,

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας μιας 64χρονης στη Νέα Σμύρνη από τον ίδιο της τον γιο, ο οποίος την έσφαξε με 38 μαχαιριές, σύμφωνα και με την ιατροδικαστική έκθεση και κρατούσε το πτώμα της για τρεις ημέρες μέσα στο σπίτι τους.

Μάλιστα συνέχισε κανονικά τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτε ενώ λίγη μετά το άγριο φονικό, βγήκε έξω, μόνος του, για να φάει -όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς- «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάνα και γιος είχαν πολύ συχνούς καβγάδες και ο βασικός λόγος ήταν ότι ο 38χρονος δεν είχε πάρει ποτέ το πτυχίο του από το Πολιτικό της Νομικής.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με το protothema.gr, ο οποίος είναι ένας εύσωμος άντρας με μακριά σκουρόχρωμα μαλλιά, δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν είχε κάποια σχέση και ήταν άτομο πολύ εσωστρεφές.

«Σκότωσα τη μητέρα μου» ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της γυναίκας που τον γέννησε!

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ετσι δικαιολόγησε ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του.

Το απόγευμα της 7ης Μαΐου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της, τη χτύπησε και μετά τη μαχαίρωσε 38 φορές, στο θώρακα, το λαιμό αλλά και άλλα σημεία του σώματός της.

Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής.

Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Έπλυνε το μαχαίρι με το οποίο έσφαξε τη μητέρα του και συνέχισε τη ζωή του

Ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς:

«Επειδή είμαι αθλητικός τύπος, ήξερα το μέγεθος της δύναμής μου και πόση δύναμη έπρεπε να χρησιμοποιήσω».

Η γυναίκα είχε καταλήξει ήδη από το δεύτερο-τρίτο χτύπημα με το μαχαίρι.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος πήρε το μαχαίρι με το οποίο έσφαξε τη μητέρα του, το έπλυνε και συνέχισε κανονικά τη ζωή του. Όπως είπε, μαγείρευε και βγήκε έξω για πίτσα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πρώτη φορά το κουδούνι, τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι η μητέρα του απουσίαζε, μέχρι που χρειάστηκε να πάρουν κλειδαρά να μπουν στο διαμέρισμα και να αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εμφανιστεί ο πατέρας του, ενώ έχει ειδοποιηθεί ο αδερφός του, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα