Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 38χρονο στη Νέα Σμύρνη που σκότωσε τη μητέρα του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 38χρονο στη Νέα Σμύρνη που σκότωσε τη μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Μητροκτόνος, Νέα Σμύρνη,

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη.

Οι πρώτες πληροφορίες αποκαλύπτουν το οικογενειακό δράμα σε όλο του το μέγεθος: Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, καθώς οι γείτονες της 64χρονης και του 38χρονου παραπονέθηκαν για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας και, έκπληκτοι, είδαν έναν άντρα να τους ανοίγει την πόρτα και αμέσως να πηγαίνει να κάθεται σε μία καρέκλα. Απέναντί του, σε μια άλλη καρέκλα, βρισκόταν το πτώμα μίας γυναίκας -της μητέρας του. Τότε, ο 38χρονος τους ομολόγησε ότι την είχε σκοτώσει εκείνος προ τριών ημερών, στις 7 Μαΐου.

Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και πλέον ερευνώνται από τις Αρχές οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, μετά την απαραίτητη νεκροψία-νεκροτομή, αναμένεται επίσης να ρίξει «φως» στις λεπτομέρειες της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε το πρωί της Παρασκευής, ότι την Τρίτη άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια αλλά τότε πίστεψαν ότι απλά κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους.

«Την Τρίτη το βράδυ ακούσαμε μια γυναίκα να φωνάζει “βοήθεια -βοήθεια ” αλλά νομίζαμε ότι κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους και δεν δώσαμε σημασία.

»Τις επόμενες μέρες βλέπαμε έναν άνθρωπο να μπαινοβγαίνει ανήσυχος μέσα στην πολυκατοικία, να βγαίνει στο μπαλκόνι, να κοιτάζει περίεργα αλλά δεν υποψιαστήκαμε κάτι. Έμενε σχεδόν ενα χρόνο με τη μητέρα του, στην πολυκατοικία και δεν τους ξέραμε καλά» δήλωσε η ένοικος της πολυκατοικίας.

«Εγώ ήξερα μόνο τη γυναίκα. Ήταν καλός άνθρωπος, δεν πάει το μυαλό σου. Τα παιδιά της είχαν πίεση γιατί δεν έβρισκαν δουλειά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο συνέβη το έγκλημα.

Σχετικά άρθρα