Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγρια συμπλοκή μεταναστών με ρόπαλα στην Πάτρα – Νεκρός ένας 17χρονος

Άγρια συμπλοκή μεταναστών με ρόπαλα στην Πάτρα – Νεκρός ένας 17χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαΐα, Μετανάστες, Πάτρα,

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα ένας μετανάστης, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετανάστης εντοπίστηκε τραυματισμένος σε χώρο απέναντι από το νέο λιμάνι της πόλης και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις αναφορικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του μετανάστη.

Ο 17χρονος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των άγριων συμπλοκών με ρόπαλα μεταξύ μεταναστών εντός του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, στην Ακτή Δυμαίων, το βράδυ της Παρασκευής, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ο ανήλικος είχε μεταφερθεί αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας και στη συνέχεια, διασωληνωμένος, στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το patrastimes.gr, έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πώς προκλήθηκαν.

Στην περιοχή όπου σημειώθηκαν οι συμπλοκές βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ.

Την ίδια στιγμή, προβληματισμό προκαλεί στις αρχές η πληροφορία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια της σύρραξης μεταξύ των ομάδων των αλλοδαπών.

Σχετικά άρθρα